Forening for forskning i sosialt arbeid i Norge (FORSA) har nok en gang gleden av å invitere medlemmer og andre interesserte til skriveseminar på Metochi studiesenter i uke 22 i 2024 (26.05 – 02.06). Det blir et seminar med tid til å jobbe med egne skriveprosjekter og muligheter for å få innspill på eget arbeid. Det vil også bli noen forelesninger med tema skriving og publisering. Vi jobber også med å få til en faglig utflukt. 

Metochi studiesenter holder til i et klosteranneks som i nyere tid er restaurert, men som fremdeles bærer preg av opprinnelige enkelhet. Metochi har 25 soverom for 1-3 personer (6 av soverommene har eget bad, ellers finnes 5 utedusjer, 8 innendørsdusjer og 9 toaletter), forelesningssal, bibliotek, grupperom, spisesal, klostergård, atrium og kapeller.  

Klosterannekset befinner seg i landlige omgivelser ved Kallonibukta, ca. 1 times kjøretur fra øyas flyplass (Mytilene – MJT). Den nærmeste landsbyen er Kalloni, som ligger ca. 2,5 km fra Metochi. Kalloni er et lokalt handelssenter med bank, post, helsesenter, apotek og butikker. Kallonibuktas sandstrand befinner seg ca. 3,5 km fra Metochi, ved den lille fiskerlandsbyen Skala Kalloni. Her er det et koselig torg, tavernaer og noen hoteller. Terrenget mellom klosteret og landsbyene er flatt og egner seg godt til sykkelturer.  

Pris for medlemmer: kr. 7.900, –  

Pris for ikke-medlemmer: kr. 8.500, – 

Bindende påmelding innen 18.oktober. Innbetalingsfrist er 31. desember 2023.  Påmeldingskjema finnes her: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=0hOi-GyPDUCedE6LR1MWxgQt_ifE2BJLho5OBf9iuMJUOTNPTDVITTVONDdVNkVIREpTSVNPNDJRNC4u

Reise t/r Norge- Lesvos kommer i tillegg.  

Vi har inngått en avtale med Apollo om gruppereise. Betaling for gruppereisen vil bli fakturert direkte fra Apollo og har litt andre frister, mer informasjon om dette ligger i påmeldingsskjemaet.

For de som ønsker å delta med fremlegg må abstract på maks 300 ord sendes inn innen 1. mars.

Pakkeprisen for skriveseminaret inkluderer kost, losji, transport t/r flyplass (gjelder kun det aktuelle flyet som bestilles via gruppereisen), og en dagsutflukt. Kost inkluderer frokost, lunsj og varmt middagsmåltid, inkludert drikke (juice og vin) til måltidene. Deltakerne får sengetøy og håndklær (ikke badehåndkle). Se: https://www.uia.no/senter-og-nettverk/metochi

Ved spørsmål kan Melina Røe kontaktes på melina.roe@samforsk.no eller mobil 99012545 

Arrangementskomiteen for skriveseminar 2024 består av:

Melina Røe, NTNU Samfunnsforskning 

Ingunn T. Ellingsen, UiS 

Anne Wullum Aasback, NTNU Samfunnsforskning 

Nina Skjefstad, NTNU 

0 Svar

Legg igjen et svar.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *