Forening for forskning i sosialt arbeid i Norge (FORSA) har gleden av å invitere til skriveseminar på Metochi studiesenter i uke 22 i 2022 (29.05 – 05.06). Det blir et seminar med tid til å jobbe med egne skriveprosjekter og muligheter for å få innspill på eget arbeid. Det vil også bli noen forelesninger med tema skriving og publisering.

Metochi studiesenter holder til i et klosteranneks som i nyere tid er restaurert, men som fremdeles bærer preg av opprinnelige enkelhet. Metochi har 25 soverom for 1-3 personer (6 av soverommene har eget bad, ellers finnes 5 utedusjer, 8 innendørsdusjer og 9 toaletter), forelesningssal, bibliotek, grupperom, spisesal, klostergård, atrium og kapeller.

Klosterannekset befinner seg i landlige omgivelser ved Kallonibukta, ca. 1 times kjøretur fra øyas flyplass (Mytilene – MJT). Den nærmeste landsbyen er Kalloni, som ligger ca. 2,5 km fra Metochi. Kalloni er et lokalt handelssenter med bank, post, helsesenter, apotek og butikker. Kallonibuktas sandstrand befinner seg ca. 3,5 km fra Metochi, ved den lille fiskerlandsbyen Skala Kalloni. Her er det et koselig torg, tavernaer og noen hoteller. Terrenget mellom klosteret og landsbyene er flatt og egner seg godt til sykkelturer.

Pris for Forsamedlemmer: kr. 6.900, –

Pris for ikke-medlemmer: kr. 7.500, –

Reise t/r Norge- Lesvos kommer i tillegg. Vi har inngått en avtale med Apollo om gruppereise. For å delta på denne må påmelding skje innen påmeldingsfristen.

Påmelding innen 28.oktober på dette nettskjemaet.

Frist for innbetaling for opphold innen 1. februar 2022. Betaling for gruppereise vil bli fakturert direkte fra Apollo.

For de som ønsker å delta med fremlegg må abstract på maks 300 ord sendes innen 1. mars. Mer detaljert informasjon om både abstract og betaling vil bli sendt ut på nyåret.

Deltakelse inkluderer kost, losji, transport t/r flyplass (gjelder kun det aktuelle flyet som bestilles via gruppereisen), en dagsutflukt og seminar. Kost inkluderer frokost, lunsj og varmt middagsmåltid, inkludert drikke (juice og vin) til måltidene. Deltakerne får sengetøy og håndklær (ikke badehåndkle). Se: https://www.uia.no/senter-og-nettverk/metochi og http://forsanorge.no/

Ved spørsmål kan Melina Røe kontaktes på melina.roe@samforsk.no eller mobil 99012545

Vennlig hilsen,

Arrangementskomiteen for skriveseminar 2022,

Nina Skjefstad, NTNU
Anne Wullum Aasback, NTNU
Melina Røe, NTNU Samfunnsforskning
Ingunn T. Ellingsen, UiS

0 Svar

Legg igjen et svar.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *