Torsdag 12. – fredag 13. mai 2022 

Brukermedvirkning står sentralt i utviklingen av Nordiske helse- og velferdstjenester. På denne nordiske konferansen skal vi skape en møteplass for å ha dialog og formidle kunnskaper om brukermedvirkning på tvers av sosial-, helse- og velferdstjenester. Konferansen holdes på Vettre konferansesenter ved sjøen i Asker, utenfor Oslo. 

Velkommen til brukere og pasienter, praktikere, undervisere, studenter, forskere og politikere. 

TEMAER:

1. Tjenesteinnovasjon i helse- og sosialsektoren

2. Praksisnær forskning og

3. Brukerinvolvering i utdanning

INNHOLD Innlegg i plenum, dialog og diskusjon i grupper, parallelle seminarer med presentasjon av paper og andre innspill. 

FRISTER: Frist for abstract 25. januar og påmelding innen 4. mars, 2022 

INFORMASJON: Les mer på konferansens nettside, omprogram, innsending av abstract og påmelding: https://gyroconference.eventsair.com/brukermedvirkning

Arrangører
Forskningsgruppen Challenges of Participation (CHAPAR), VID vitenskapelige høgskole, OsloMet – storbyuniversitetet (OsloMet), Høgskulen på Vestlandet (HVL), Lunds universitet. Nasjonalforeningen for folkehelsen, Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB), Norsk forbund for utviklingshemmede, Rusettervernet, Forening for forskning i sosialt arbeid (FORSA), Nordisk organisasjon for utdanning i sosialt arbeid (NOUSA), PowerUs.

0 Svar

Legg igjen et svar.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *