Et nytt samarbeid mellom FO og FORSA skal styrke fagutviklingsarbeidet for begge parter. Samarbeidet tar utgangspunkt i at FO er institusjonsmedlem i FORSA.

Tiltakene i samarbeidet avtales i halvårige samarbeidsmøter mellom FORSA og FO, hvor representanter fra FORSA’s styre, møter representanter FO velger ut. Møtene kan diskutere ulike former for samarbeid. Foreløpig handler dette om samarbeid omkring «Forskerfrokost», «Sosialarbeiderpodden» og samarbeid om konferansen. FORSA vil bruke samarbeidsmøtene til også å spille inn ideer til innhold i disse produksjonene.

«Forskerfrokost» er en webinar serie, hvor forskere i FO presenterer sin forskning. Webinarene skal gjøres tilgjengelige fra FORSA’s hjemmesider.

 «Sosialarbeiderpodden» som tar opp mange interessante sosialfaglige tema. Denne tar opp mange tema omkring sosialt arbeid som interessante for FORSA’s medlemmer. Denne podkasten er tilgjengelig på de fleste større plattformer, som Spotify, Apple podcasts m.fl. – samt på FO’s hjemmeside: Sosialarbeiderpodden – Hosted by Fellesorganisasjonen (FO) (acast.com). Også her kan FORSA spille inn forslag til temaer/ ressurser.

Samarbeidet innebærer også at FO- medlemmer tas inn i planlegging av FORSA-konferanser – som f.eks. konferansen i Østfold i 2025, og at FORSA blir med på f.eks. planleggingen av IFSW sin Europa konferanse i Oslo i 2025.

Vi vurderer også andre ideer som f.eks. regionale webinarer i samarbeid mellom FORSA og lokale avdelinger av FO.

For FORSA er dette samarbeidet et ledd i å styrke FORSA i å knytte forskning og praksis i sosialt arbeid bedre sammen i vårt arbeid, og på den måten bidra til utvikling av forskningen.

0 Svar

Legg igjen et svar.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *